Re: Updates My Little Farmies

Het laatste nieuws over My Little Farmies lees je hier.
Gesloten
Gebruikersavatar
sokje
Berichten: 8123
Lid geworden op: ma 27. dec 2010, 20:35

Re: Re: Updates My Little Farmies

Bericht door sokje » wo 13. sep 2017, 01:06

Beste spelers,

Nu de eerste vruchten alweer van de bomen afvallen is er gelijk het startschot voor de oogst! De lekkere herfstsoorten van appels en peren hebben nu hun volle aroma. Ook de kinderen helpen ijverig mee en daardoor is de oogst dit jaar bijzonder overvloedig.
Afbeelding
Tot dinsdag 19 september 10.59 uur krijgen je appels, peren, appelcider en perenwijn de dubbele opbrengst!
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Veel plezier bij het spelen!

Jullie My Little Farmies-Team

Gebruikersavatar
sokje
Berichten: 8123
Lid geworden op: ma 27. dec 2010, 20:35

Re: Updates My Little Farmies

Bericht door sokje » do 21. sep 2017, 00:03

Beste Spelers,

De zomer kwijnt langzaam weg en de dagen worden langzamerhand weer iets koeler. Onze herfstactie is gestart en staat dit keer geheel in het teken van het oogstdankfeest.
Afbeelding

Het herfstevenement van 2017 is weer een klassiek verzamelevent - zonder pins en speciale regio's. Gedurende het evenement kun je in de winkel alles vinden wat je nodig hebt om een persoonlijk oogstdankfeest te organiseren.

Elke speciale decoratie die op het hof wordt geplaatst, geeft een aantal Gentiaan-punten. Deze moeten niet afzonderlijk ingezameld worden en je krijgt ze zolang je decoratie op je hof staat. Je kunt je voortgang nakijken in het eventmenu aan de rechterrand van je speelveld.
Afbeelding
Lukt het je om tot 26 september 10:59 uur genoeg Gentiaanbloemen te verzamelen, dan kun je onder ander een exclusieve decoratie bemachtigen - de luilekkerlandboom, die de wonderbaarlijke hoeveelheid van 15.000 populariteitspunten geeft!

500 Gentiaanbloemen - 5 kaartdelen van de luilekkerlandboom
5.000 Gentiaanbloemen - 7 kaartdelen "weekoogsthelper Kruiden"
10.000 Gentiaanbloemen - 10.000x Kruidenmest
20.000 Gentiaanbloemen - 10 kaartdelen van de luilekkerlandboom
40.000 Gentiaanbloemen - 8 kaartdelen Vezelweken Ticket
60.000 Gentiaanbloemen - 25.000x Vezelmest
Afbeelding
Met 60.000 Gentiaanbloemen krijg je de 15 kaartdelen die nodig zijn voor de luilekkerlandboom, naast alle andere beloningen uit de lijst.

Let op: De kaartdelen worden pas aan het einde van het event bijgeschreven. Alleen decoraties die aan het einde van het event op 26 september om 10:59 uur op je hof staan tellen mee voor de beloningen. Voor wat in je inventaris staat krijg je geen Gentiaanbloemen!

Een paard! Een koninkrijk voor een paard! Kijk eens naar het nieuwe bonusgeschenk bij aankoop van Goud: het Jakoetpaard!

Nog één ding:
De ezel is vanaf nu in de winkel te koop voor 50 goudstaven. Zijn kaartdelen zitten in de boosters en zijn te ruilen!

We wensen jullie nog veel plezier bij het spelen!

Jullie My Little Farmies-Team

Mystic
Community manager
Berichten: 162
Lid geworden op: ma 24. jul 2017, 15:20

Re: Re: Updates My Little Farmies

Bericht door Mystic » di 17. okt 2017, 13:45

My Little Farmies – 7 Dagen meer aardappels,pompoenen en kool

Even kort:De groeitijd wordt gehalveerd

Beste Boeren,

Vanaf nu tot Dinsdag 24 Oktober groeien Aardappels, Pompoenen en Kool in My Little Farmies dubbel zo snel dan tot nu toe. Daardoor verdubbelt ook je opbrengst.
Benut deze fatantische kans van de wonderbaarlijke „Oogst-Dank“-Actie en ontvang een bijzonder rijke oogst van Aardappels, Pompoenen en Kool.

Ga gelijk naar My Little Farmies en bezoek je hof. We wensen je een toverachtige herfst.

Vriendelijke groe(n)ten
Jouw My Little Farmies-Team

kayga
Berichten: 487
Lid geworden op: vr 26. sep 2014, 17:10

Re: Updates My Little Farmies

Bericht door kayga » wo 8. nov 2017, 13:39

door Mystic » ma 6. nov 2017, 20:11

My Little Farmies – Een Gouden Verrassing!

Maar één week lang: Zilver en Goud in plaats van Brons

Beste spelers,

Vanaf nu tot dinsdag 14 november, om 23.59 uur (MEZ) krijg je bij je dagelijkse log-in in het spel in plaats van een bronzen booster, weer een leuke zilveren booster.
Haal je op drie opeenvolgende dagen je zilveren boosters af, krijg je vanaf de vierde dag zelfs een gouden booster als beloning bij je volgende log-in.
Afbeelding

Let op: Haal je tussendoor een booster niet af, begin je weer van voren af aan met een zilveren booster.

Beleef de grandioze Booster-week en verzeker je van je gouden verrassing. In de zilveren en gouden boosters zitten kaartdelen met een hoge waarde.
Haal gelijk je eerste Zilveren booster.

We wensen je prachtige spel belevenissen met de Farmies.

Vriendelijke groeten
Jouw My Little Farmies-Team

Mystic
Community manager
Berichten: 162
Lid geworden op: ma 24. jul 2017, 15:20

Re: Re: Updates My Little Farmies

Bericht door Mystic » ma 13. nov 2017, 20:48

Vanaf 14-11-2017 11.00 uur

Beste Farmers,

De dagen worden kouder en de nachten nog veel meer. Nu de oogst binnen is blijven de farmies liever binnenshuis, opgekruld op hun sofa's of slapend in hun heerlijke warme bedden.


De vraag naar dons, wol, geverfde wollen jassen en geverfde kussens is logischerwijs erg hoog. Dat is waarom , vanaf nu tot 21 november om 11:00 am CET, de productie van deze items nog maar half zo lang duurt . En, nog beter - Ze brengen twee keer zo veel op, bij verkoop!
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
...En terwijl het eigenlijk niet de tijd voor reizen is, is er toch een mysterieuze vreemdeling naar het dorp gekomen en heeft een winkel geopend.Het ziet er geheimzinnig uit en de meeste farmies weten al te vertellen dat de items die hij in voorraad heeft - onbetaalbare rariteiten, zoals hij ze noemt- veel te duur zijn voor hun nederige middelen van bestaan. Maar één of twee van de rijkste farmers zijn gezien, kletsend en grappend met de rare snuiter...


Je vindt Midas, Handelaar in rariteiten net buiten je farm , vlakbij de Cartograaf. Hij verkoopt zijn spullen alleen aan de rijkste farmers. Bedelaars met minder dan 100,000,000 Daalders op de bank hoeven niet eens aan te kloppen. Alleen de rijkste farmers (met over 5,000,000,000 Daalders!) zullen de gehele inventaris kunnen zien.
Afbeelding
als je niet stinkend rijk bent , neemt hij niet de moeite zijn olifant mee te nemen.
Een klein vogeltje heeft de farmies verteld dat Midas ongelofelijk dure versies heeft van heel veel normale decoraties zoals sprankelende paden van juwelen, zilver of goud, hekken, hokken en rozenstruiken, gouden marktkramens and zelfs productie gebouwen, bekleed met juwelen, gemaakt van zilver en goud. De meesten lijken hetzelfde te zijn als hun normale tegenhangers, behalve dan hun prijskaartje en hun bling bling uiterlijk.
Afbeelding
Is een smaragden bekleed dak echt nodig? Nee, natuurlijk niet. Maar waarom zou je hem niet kopen als je het betalen kunt?
Alleen hebben de productie gebouwen wel degelijk een verschil: De tweede uitbreiding geeft je een kans om een slot vrij te schakelen met ruimte voor 50 producten per productie slot in plaats van de normale 20.

Maar, waarom zou iemand dat willen kopen voor die prijs....? Omdat het kan!

Veel spelplezier!

Jouw My Little Farmies Team

Gesloten