[FAQ] Beginselen, kolen, ...

Alle informatie die de machtige tovenaars door de tijd hebben verzameld staan hier vermeld.
Gesloten
Forum Team
Upjers NL moderator
Berichten: 106
Lid geworden op: zo 19. sep 2010, 16:38

[FAQ] Beginselen, kolen, ...

Bericht door Forum Team » di 7. feb 2012, 15:16

Beginselen, kolen, ...

• Automatisch afmelden
Net als van andere Upjers-spellen bekend is, word je automatisch uitgelogd om de twee uur. Dit is bedoeld voor je veiligheid. Tijdens een lopend gevecht wordt deze functie uitgesteld. Je wordt dan uitgelogd direct nadat het gevecht eindigt.


• Dubbelklikken
Dubbelklikken op een doel (taverne, toren, badkuip, wegwijzer, ...) brengt de tovenaarsleerling onmiddellijk naar de gewenste locatie. De selectie van een rune kan in de strijd worden verkort met een dubbele klik.


• Flash Player

Hou je flash player zo up-to-date mogelijk. Het goed werken van het spel is vaak afhankelijk hiervan. Hier kan je de nieuwste versie vinden.• Kolen, goud
AfbeeldingAfbeelding
Kolen is de "Premium valuta" in Upologus en kan worden gekocht voor euro's. Dit gebeurt in de kolenmijn (bovenaan rechts van het venster) via diverse betaaldiensten, SMS, prepaid kaarten, enz. Daar kan je ook kolen in goud, de 'interne munt', omwisselen. Met goud en kolen kun je goederen en diensten aankopen. Het maakt het spel makkelijker of beter gezegd, je kan sneller en meer stijgen.De wisselkoers is:
  • 1 € = 160 kolen
  • een kolen = 10 goud
Het is niet mogelijk om goud in kolen of kolen naar euro's om te zetten!


• Kristallen bol
Afbeelding
De kristallen bol (postvak) wordt slechts elke 5 minuten bijgewerkt, dat wil zeggen dat een bericht al aanwezig kan zijn, maar de bol gloeit slechts na b.v. 4 minuten.


• Systeemtijd
Het tijdstip (systeemtijd) op de spelserver is het tijdstip waarop het spel gebaseerd is. Alle start- en eindtijden van de werk-quests, slaap- en wastijden, etc. zijn afhankelijk van deze. De systeemtijd kan echter aanzienlijk verschillen van de tijd op je PC of een klok, zodat bv een werkende zoektocht die je begint om 23:59 op basis van je klok op de server "slechts" begint om 00:03, omdat de server-klok vier minuten "voor loopt". Daarom is het raadzaam niet te handelen op het laatste moment, maar voldoende op tijd, om problemen te vermijden.

Terug naar de inhoudsopgave van de FAQ


Gesloten