[FAQ] Uitrusting en de kast

Alle informatie die de machtige tovenaars door de tijd hebben verzameld staan hier vermeld.
Gesloten
Forum Team
Upjers NL moderator
Berichten: 106
Lid geworden op: zo 19. sep 2010, 16:38

[FAQ] Uitrusting en de kast

Bericht door Forum Team » di 7. feb 2012, 15:12

Uitrusting en de kast

• Uitrusting
Afbeelding
Je tovenaarsleerling kan verschillende soorten uitrusting dragen : een hoed, een gewaad, een amulet, twee ringen en oorring. Deze kan je verkrijgen via quests of ze te kopen bij de gnoom op de kast (toren, 3e verdieping). Zijn aanbod wisselt dagelijks. De uitrusting helpt je in de strijd met meer schade op de vijand, genezing van jezelf of een teamlid in een PVE / PVP gevecht, of geeft je meer leven. Deze bonuspunten verhogen met het item-niveau (het level) van de uitrusting. Pulserende gloeiende objecten hebben bonuspunten op meerdere kenmerken (bijvoorbeeld +20 genezen en +20 schade).
Je "trekt ze aan" door ze te selecteren met de muis en op de juiste locatie van het spiegelbeeld te slepen (drag & drop). Heb je al een soortgelijk item aan, dan wordt het vervangen door het nieuwe. "Uittrekken" is niet nodig.

Opmerking: De punten voor genezing en schade zullen NIET 1:1 worden toegevoegd aan de kracht van (= max schade of genezing) de rune, maar afhankelijk van het percentage van je getekende precisie worden toegevoegd.


• De kast
Afbeelding
Als beloning voor succesvolle quests krijg je af en toe verschillende soorten uitrusting: kleding, hoofddeksels, nek-, oor- en vingersieraden. Deze worden opgeslagen in de kast (toren, 3e verdieping). Deze items geven je voordelen in de strijd op het vlak van leven, schade en genezing. Aan de voorzijde van de spiegel kun je ze aandoen en verschillende combinaties proberen.

Let op: Als de lade van de kast vol is verdwijnen nieuw verworven items na een korte tijd. Zorg ervoor dat je items van mindere waarde op tijd verkoopt via de gnoom.

Terug naar de inhoudsopgave van de FAQ


Gesloten