[FAQ] Butler en gnoom & de kat

Alle informatie die de machtige tovenaars door de tijd hebben verzameld staan hier vermeld.
Gesloten
Forum Team
Upjers NL moderator
Berichten: 106
Lid geworden op: zo 19. sep 2010, 16:38

[FAQ] Butler en gnoom & de kat

Bericht door Forum Team » di 7. feb 2012, 14:55

Butler en gnoom & de kat

• Gnoom
Dit schepseltje is er om je te helpen. Hij adviseert je in de upgrade shop, in de runenshop en bij de aanschaf van extra uitrusting in de kast. Om meer ruimte in de kast te krijgen kun je "verouderde" items aan de gnoom verkopen door het verslepen van deze items met de muis op de gnoom. De gnoom verzorgt het bloemperk en zoekt in het toverwoud.

• Butler
In de keuken (toren, begane grond) tovert de gnoom zich om tot butler. Hij neemt het op zich je te voeden en baden, en hij voorziet je van een goede nachtrust. Hij combineert deze activiteiten en voert ze voor je uit zonder zelfs een pauze te nemen. Zijn loon is in tegenstelling tot andere ondersteunende diensten eerder bescheiden.
Afbeelding

• De kat
De kat staat geduldig buiten bij het mededelingenbord op je te wachten. Iedere dag krijg je een aai bonus en dit kan zowel goud als kolen zijn.
Zodra de aai bonus af te halen is zal de groene aura rond de kat oplichten en als je dan naar de kat toegaat ontvang je de bonus. Als je de bonus al geïnd hebt, kun je door op de kat te klikken zien hoelang het nog duurt alvorens de volgende bonus te innen is.


Terug naar de inhoudsopgave van de FAQ


Gesloten