[FAQ] Gevecht, vechten

Alle informatie die de machtige tovenaars door de tijd hebben verzameld staan hier vermeld.
Gesloten
Forum Team
Upjers NL moderator
Berichten: 106
Lid geworden op: zo 19. sep 2010, 16:38

[FAQ] Gevecht, vechten

Bericht door Forum Team » di 7. feb 2012, 13:20

Gevecht, vechten


Gevechten kan je dagelijks aangaan en je kan ze op de volgende plekken vinden:

• Muis: een (willekeurig, een per gestegen level)

• Mededelingenbord: 12 per dag

• Multi-player campagne: 20 PvE en / of PvP

• Fee & kikkerkoning: onbeperkt (tegen betaling van kolen)


De duur en de uitkomst van de strijd wordt bepaald door de volgende factoren:

• Sterkte van de Rune. Standaard wordt de sterkste gekozen aan het begin van het gevecht. Als je de rune wijzigt wordt deze de standaard voor de huidige strijd. De mobs reageren op enkele runen "allergisch". Dit wordt "verraden" door een kleine animatie. Het hoeft niet de sterkste te zijn, maar richt nog steeds het meeste schade aan.

• Precisie van de rune-tekening. Hoe hoger deze is, hoe meer schade de rune aanricht bij de tegenstander (ook afhankelijk van de sterkte van de rune). De precisie heeft een gelijkwaardige invloed op helingsrunen.

• Uitrusting voor schade, genezing en leven. Afhankelijk van het niveau van je statuswaarden kan de juiste combinatie helpen om een gevecht heel wat sneller, of net gepast te winnen. Hoe dit precies zit kun je in de tabel hieronder zien: [td=1,]100-80% statuswaarden[/td][td=2,]100% Toverkracht[/td][td=3,]3 gevechten[/td][td=4,]Groen[/td][td=1,]70-60% statuswaarden[/td][td=2,]90% Toverkracht[/td][td=3,]2 gevechten[/td][td=4,]Geelgroen[/td][td=1,]50% statuswaarde[/td][td=2,]80% Toverkracht[/td][td=3,]1 gevecht[/td][td=4,]Oranje[/td][td=1,]40% statuswaarde[/td][td=2,]70% Toverkracht[/td][td=3,]1 gevecht[/td][td=4,]Oranje[/td][td=1,]30% statuswaarde[/td][td=2,]60% Toverkracht[/td][td=3,]1 gevecht[/td][td=4,]Rood[/td][td=1,]20% statuswaarde[/td][td=2,]50% Toverkracht[/td][td=3,]1 gevecht[/td][td=4,]Rood[/td][td=1,]10% statuswaarde[/td][td=2,]40% Toverkracht[/td][td=3,]1 gevecht[/td][td=4,]Rood[/td]
Statuswaarde (%)Toverkracht (%)Hoeveelheid gevechtenKleur Statusbalk
• Strategie bij PvE, PvP. Een gevecht verloopt het meest succesvol wanneer alle spelers zo lang mogelijk in leven te blijven. Hierdoor wordt een sterkere (hoger niveau) speler aangeraden spelers van lager niveau door helende runen in leven te houden.

• Raak niet in paniek! Links onderaan bevindt zich een pauze knop die het gevecht bevriest (sommige animaties lopen echter nog tot hun einde). Het slagveld kan echter niet worden verlaten. Tijdens het tekenen van runen, PVE en PVP is het pauzeren niet mogelijk.

Let op: Als je tijdens een gevecht het spel of de browser afsluit, heb je het gevecht verloren.
Let op: Niet schrikken als tijdens een gevecht een vuurbal uit de bomen stort. Het is de rune "Meteoor" en natuurlijk komt deze van de ruimte (niet zichtbaar in het beeld).


Terug naar de inhoudsopgave van de FAQ


Gesloten