[FAQ] Multiplayer gevechten, PvE en PvP

Alle informatie die de machtige tovenaars door de tijd hebben verzameld staan hier vermeld.
Gesloten
Forum Team
Upjers NL moderator
Berichten: 106
Lid geworden op: zo 19. sep 2010, 16:38

[FAQ] Multiplayer gevechten, PvE en PvP

Bericht door Forum Team » di 7. feb 2012, 13:16

Multiplayer gevechten, PvE en PvP

Je kan naast je quest-gevechten per dag tot 20 multiplayer gevechten strijden. Op de achterwand van de taverne klik je op het mededelingenbord ga je bij een team met de volgende klik. Ook kan je een team weer verlaten wanneer het gevecht nog niet is gestart door het sluiten van het bord of het verlaten van de taverne. Aangezien de starttijd bepaald wordt door de team-leider, de speler die het team begonnen is, moet je contact met hem opnemen. Velen gebruiken als alternatief de starttijd van het gevecht als teamnaam.

Voor het maken van een multiplayer gevecht, kies je PvE of PvP en geef je een naam op. Wil je enkele van je vrienden uitnodigen, stel dan een wachtwoord in en laat het ze weten. Anders kan iedereen deelnemen, en is er mogelijk geen plaats voor je vrienden, want je kan niet iemand uit het team gooien. Ben je alleen en verlaat je het team, dan wordt dit verwijderd. Ben je niet alleen en verlaat je het team, dan krijgt iemand anders de rol van team-leider.

Voordat je begint met het gevecht, maak zeker dat alle strijdmakkers er klaar voor zijn. Als het gevecht gedaan is, verdwijnt het team automatisch. Voor elk gevecht moet dus een nieuw team gestart worden. Wanneer het team klaar is, klik dan op de gelijknamige knop. In het volgende scherm kan je andere teams uitdagen of uitdagingen aannemen.
Als beloning voor multi-player gevechten wacht goud en roem je op. Beide kunnen worden verhoogd met verbeteringen van de upgrade winkel.


PvE, PvP (multiplayer types)

• PvE (Player versus Environment) is een vorm van gevecht, waarbij tot vijf spelers een team vormen en samen vechten tegen mobs.
De sterkte van de mobs ligt tussen het niveau van het sterkste en zwakste lid van het team. Hou er dus rekening mee dat het voor een beginnende speler heel lastig kan worden. Daarom is het onder sommige omstandigheden nodig om een strategie af te spreken.
De mobs kiezen hun slachtoffer willekeurig, maar het kan gebeuren dat de zwakste twee keer wordt aangevallen op een rij. In zo een geval zullen helende runen vaker gebruikt moeten worden.
In het geval van een overwinning worden alle teamleden beloond met meer of minder goud en roem afhankelijk van de sterkte van de tegenstander.

• PvP (Player versus Player) komt overeen met de PvE gevechten hierboven, behalve dat twee spelerteams het tegen elkaar opnemen. Er is enkel roem en goud te winnen en de verliezers krijgen ook een beetje roem. Bij een PvP mag de uitdager altijd beginnen.

Opmerking: De taverne opent pas na het bereiken van level 2 en de voltooiing van het tweede verhaal-quest (muis).


Terug naar de inhoudsopgave van de FAQ


Gesloten