[FAQ] Mobs, monsters en trollen

Alle informatie die de machtige tovenaars door de tijd hebben verzameld staan hier vermeld.
Gesloten
Forum Team
Upjers NL moderator
Berichten: 106
Lid geworden op: zo 19. sep 2010, 16:38

[FAQ] Mobs, monsters en trollen

Bericht door Forum Team » di 7. feb 2012, 13:10

Mobs, monsters en trollen


Mobs zijn de trollen en monsters waar je tijdens gevechten (Quest, PvE) tegenover staat. Hun kracht, en dus ook de schade die ze je toebrengen in het gevecht, is afhankelijk van een aantal punten.

• Alle mobs hebben net als de tovenaarsleerling een level, die de sterkte bepaalt, evenals attributen / voorvoegsels.

• Ze kunnen op runen "allergisch" reageren, wat een voordeel is in de strijd. Indien een dergelijke rune in je runeboek staat, zie je deze in het gevecht schitteren. Dit kan veranderen tijdens een gevecht en hoeft niet de sterkste rune te zijn, maar levert wel steeds de hoogste schade op. Het is aan te raden alle mogelijke runen van je eigen level te bezitten, omdat daarmee de kans op 'allergie runen" hoogst is. Als je de rune die de allergie veroorzaakt nog niet aangeschaft hebt, zal je tijdens het gevecht een melding krijgen dat je de zwakte rune nog niet beheerst. Wanneer geen allergie voor handen is, is de bovenste weergegeven rune het meest effectief. Tegenstanders in de muis verhaal-quests zijn allergie bestendig; tegen hen moet altijd de meest krachtige rune die je bezit worden gebruikt.

• Monster met dinosaurus-achtige namen hebben het voorvoegsel "kleine", "ervaren" en "oeroude", die in deze volgorde sterker worden, en dus ook meer schade veroorzaken.

• Trollen hebben ook extra voorvoegsels (zoals "stomme", "vette", "stinkende", etc.), deze hebben echter totaal geen invloed op hun kracht of leven.

• De grootte van de figuur heeft ook geen invloed.


Terug naar de inhoudsopgave van de FAQ


Gesloten