Werktuigen q79

Gesloten
Ome Kilo
Berichten: 162
Lid geworden op: di 23. aug 2011, 21:54

Werktuigen q79

Bericht door Ome Kilo » ma 1. feb 2016, 14:51

Gegroet waarde kapiaanse edelmannen en jonkvrouwen!

Het dorpje dat jullie allemaal zo goed kennen, "De Bankzitter," is weer eens flink aan het verbouwen. Dat is leuk voor jullie eigen ome Kilo natuurlijk, maar ook jullie zelf kunnen hiervan flink profiteren!

De ijzerwerkplaatsen van mijn pittoreske dorpje produceren momenteel namelijk meer werktuigen dan er verbruikt worden in de locale industie. Werktuigen met een zeer degelijke kwaliteit uiteraard, 79, en binnenkort zelfs 80. U bent vanuit "De Bankzitter" immers niet anders gewend dan superieure kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe prijzen. En deze werktuigen, enkele miljoenen per week worden u nu aangeboden.

Denkt u zich eens in wat u met zulke mooie werktuigen allemaal kunt maken... Veel weverij-, ijzerwerk- en timmerwerkplaatsproducten stijgen direct bijna 20 punten in kwaliteit! En dat voor een zeer geringe investering van meestal een fractie van de [ct]525,00 die een compleet werktuig u kost tegenover de toegevoegde kwaliteit, en daarmee uiteraard de verkoopwaarde, van uw eindproducten.

Heeft u al interesse? Weer er dan snel bij want de aanbiedingen vanuit "De Bankzitter" worden meestal snel opgepikt door de kapiaanse koopjesjagers!

Een altijd vriendelijke groet vanuit het dorpje dat jullie zo goed kennen, "De Bankzitter,"

Uw kiloknallert

Ome Kilo
Berichten: 162
Lid geworden op: di 23. aug 2011, 21:54

Re: Werktuigen q79

Bericht door Ome Kilo » di 9. feb 2016, 00:18

Gegroet waarde Kapianertjes van ome Kilo,

dat duurde weer eens niet lang! Inmiddels vinden de prachtige kwaliteitswerktuigen vanuit het dorpje dat jullie zo goed kennen, "De Bankzitter," per bode hun weg naar een prachtige stad die deze mooie werktuigen goed kan gebruiken.

Veel plezier ermee!

Een altijd vriendelijke groet vanuit "De Bankzitter,"

jullie eigen fijne ouwe trouwe ome Kilo

Gesloten