Lees dit eerst: Voorstellen en suggesties!

Heb je voorstellen of suggesties voor 11Legends? Post deze dan hier!
Shadow
Berichten: 11955
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 17:55

Lees dit eerst: Voorstellen en suggesties!

Berichtdoor Shadow » di 5. nov 2013, 19:01

Beste spelers,

Bedankt alvast voor al jullie leuke ideeën en suggesties!

Sommige zullen er misschien uit worden gehaald, voor verdere ontwikkelingen en updates van het spel.

Begrijp alsjeblieft goed, dat dit forum topic een platform is waar je een discussie kan voeren over jouw idee, en met anderen te delen.
Wij kunnen helaas niet op elk nieuw idee, feedback geven. Ook kunnen wij niks zeggen over wat en wanneer geïmplementeerd wordt als dit wordt gedaan. Onze programmeurs en game designers zijn constant bezig met het optimaliseren van het spel, bug fixing, en de supporters doen hun best om de support zo goed mogelijk te doen.

De ideeën die in onze ogen realiseerbaar zijn, zullen eruitgehaald worden en worden ingevoerd. Accepteer alsjeblieft, dat dit onze keuze is. Het is namelijk ook in ons belang jullie een zo goed mogelijk spel te bieden! Er zijn redenen waarom het ene wel overwogen kan worden en het andere niet. Degene die niet worden ingevoerd zijn niet slechter dan andere, hoewel we altijd de gebruiksvriendelijkheid en uitvoerbaarheid moeten overwegen. Vertrouw er op dat wij weten wat we doen, en dat dit uiteindelijk het beste voor de kwaliteit en speelbaarheid van het spel is.

Bedankt voor je begrip,

Jouw Upjers team